User awareness training

De systemen in uw onderneming beveiligen, is een eerste stap. Minstens even belangrijk is het optimaliseren van de menselijke firewall. 

De gebruikers zijn nu eenmaal de zwakste schakel en daar spelen cybercriminelen maar al te graag op in. 

Om uw onderneming zo veilig mogelijk te houden, is het dan ook van belang om ervoor te zorgen dat ook uw medewerkers op de hoogte zijn van de mogelijke gevaren. Op deze manier kan u heel wat problemen voorkomen. 

Aangezien ook cybercriminelen niet stilzitten, is het aangewezen om 1 tot 2 keer per jaar een user awareness training bij te wonen. 

 

Waarom een user awareness training?

  • Optimaliseren van de menselijke firewall
  • Lager risico op cyberincident
  • Kostenverlagend door het vermijden van downtime

 

Voor wie?

Een user awareness training is de ideale oplossing voor bedrijven die, naast het beveiligen van de systemen, de menselijke firewall willen optimaliseren. 

Op deze manier worden menselijke fouten tot een minimum herleid.

 

Stappenplan

De user awareness training is volledig op maat van de noden van uw onderneming. Wij werken hiervoor aan de hand van pick & choose modules.

Indien er voorafgaand een security audit is uitgevoerd, wordt de user awareness training samengesteld op basis van de resultaten die in het rapport naar voor komen. 

De training is niet alleen theoretisch, maar wordt voorzien van allerhande praktische voorbeelden. Daarnaast wordt ook een phishing mailcampagne opgezet, zowel voordien als nadien. Zo ziet u onmiddellijk het resultaat van de training.

 

Of lees hier meer over onze security audit.

Graag een user awareness training inplannen? Contacteer ons vrijblijvend!